Voorkom een boete en schakel DIJKO in!

Bij Dijko Installatietechniek streven wij naar constante doorontwikkeling en het bijscholen van onze medewerkers om altijd up-to-date te blijven met de nieuwste inzichten en veiligheidseisen. Sinds de invoering van de Gasketelwet op 1 april zijn alleen gecertificeerde bedrijven bevoegd om onderhoud aan cv-ketels te verrichten.

Deze nieuwe wet is bedoeld om het aantal ongevallen met koolmonoxide te verminderen. Gecertificeerde monteurs, zoals het team van Dijko, voeren naast het reguliere onderhoud ook een controle uit op de concentratie koolmonoxide met behulp van professionele, gekalibreerde apparatuur. U kunt gecertificeerde bedrijven herkennen aan het CO-vrij logo en deze terugvinden op de website van CO-wijzer.

Als consument is het belangrijk om een gecertificeerde installateur in te schakelen, omdat zij de enige zijn die kunnen beoordelen of uw cv-installatie veilig is. Het inschakelen van een installateur zonder certificaat kan resulteren in een economisch delict, met een boete als gevolg. Gecertificeerde monteurs, zoals ons team bij Dijko, hebben bijscholing ontvangen op basis van de laatste inzichten en werken volgens de nieuwste veiligheidseisen. Bovendien wordt hun werk extra gecontroleerd.

Naast het inschakelen van een gecertificeerde installateur, is het raadzaam om een koolmonoxidemelder op te hangen voor extra veiligheid. Let op: dit is geen vervanging voor de wettelijk verplichte meting en het reguliere onderhoud.

Bij Dijko Installatietechniek zijn wij toegewijd aan het bieden van hoogwaardige en veilige diensten. Ons team is altijd bezig met het verbeteren van hun kennis en vaardigheden om u de beste service te bieden, in lijn met de nieuwste wet- en regelgeving. Monteurs van dijko zijn in bezit van hun vakmanschap paspoort en u kunt hieraan desgewenst naar vragen en aantonen.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest