DIJKO Installatietechniek

Utiliteitsbouw

U zoekt een ervaren en betrouwbaar installatiebedrijf die gespecialiseerd is op het gebied van utiliteitsbouw, en alles geheel naar uw wens kan realiseren? Dan bent u nu op het juiste adres aangekomen. 

Wij zijn de perfecte aannemer voor al uw utiliteitsbouw klussen. Of u nu een bedrijfspand wilt bouwen, een winkel of een school. Wij hebben de kennis en kunde in huis om direct voor u aan de slag te gaan. Dankzij jarenlange ervaring kunnen wij een hoogwaardige kwaliteit garanderen. Zo leveren we meteen een toegevoegde waarde voor u als opdrachtgever.

DIJKO ONTZORGT

DIJKO BOUWT

DIJKO LEVERT

Wij nemen u elke stap in dit proces in handen, maar betrekken u natuurlijk wel bij het gehele proces. Zo wordt u door ons geheel ontzorgt.

WAT BETEKENT UTILITEITSBOUW?

Utiliteitsbouw is nieuw te bouwen vastgoed zonder woonbestemming zoals kantoren of scholen. Het vastgoed dat onder utiliteit vallen hebben een bepaald nut en kunnen door verschillende mensen worden gebruikt. Hierdoor zijn utiliteitsbouwprojecten vaak grootschaliger dan de woningbouw.

VOORBEELDEN VAN UTILITEITSBOUW?

  • Kantoren en winkelpanden
  • Opslagruimtes
  • Hotels en zwembaden
  • Bedrijfshallen en loodsen
  • Overheidsinstellingen
  • Zorginstellingen en ziekenhuizen
  • Fabrieken en productiebedrijven

U bent bij ons in vertrouwde en ervaren handen.

DIJKO STAAT VOOR JE KLAAR

TEAM VAN VAKMENSEN

Dijko Installatietechniek is een bijzonder bedrijf met een unieke werkwijze. Dankzij onze verticale integratie beheren en begeleiden wij het hele bouwproces zelf en dat ziet u terug in onze duizenden realisaties. Een fijne combinatie van kennis, zekerheid en service waar u als klant de vruchten van plukt!

DIJKO INSTALLATIE

"Welke specifieke toepassing uw gebouw ook krijgt, wij kunnen door onze totaalaanpak de volledige technische installatie voor onze rekening nemen"

KIES OOK VOOR HUIZUMER DEGELIJKHEID EN NEEM CONTACT MET ONS OP!

058 - 288 7713