dijko installatietechniek leeuwarden

DIJKO STAAT OOK VOOR U ALS PARTICULIER KLAAR

Specialistisch- en allround installateur Leeuwarden. Storingen en onderhoud aan uw CV-ketel. Waarmee kunnen wij u verder helpen?

DIJKO INSTALLATIEBEDRIJF LEEUWARDEN

DIRECT EEN ALLROUND LOODGIETER / INSTALLATEUR IN LEEUWARDEN NODIG?

Welk klus u ook heeft, bij Dijko Installatietechniek zit u goed. Wij lossen diverse problemen op en doen vakkundig onderhoud aan uw cv. Door onze jarenlange ervaring kunt u altijd rekenen op een betrouwbare en vakkundige service. Wij gebruiken alleen maar de beste uitrusting en technieken, waardoor wij uw problemen snel aanpakken.

CV INSTALLATIES

Is bij u thuis de tijd aangebroken dat de CV ketel vervangen moet worden voor een zuiniger model? Schakel dan Dijko Installatietechniek in om de CV installatie voor u uit te voeren. CV ketels moeten zorgvuldig geplaatst worden om de veiligheid in huis te kunnen garanderen.

U kunt alle installaties veilig aan ons overlaten. Cv-ketels moeten vanaf 1 april 2023 onder certificerende installateurs in bedrijf gesteld en gemonteerd op een veilige manier door middel van checklisten, hierdoor heeft u gegarandeerd een veilige omgeving.

13237667_720077814762424_2473875552272440502_n

25+

JAAR

ERVARING

VAKWERK IS EEN VAK APART!

ONZE DIENSTEN

dijko_installatietechniek_installatiebedrijf-leeuwarden-7
Installatiewerkzaamheden

Bij ons bedrijf verwijst installatiewerk naar elke klus die onze installateur voor u kunnen doen. Denk hierbij aan het plaatsen van een nieuwe cv-ketel, het leggen van nieuwe leidingen en het oplossen van diverse problemen in uw woning. Installatiewerk gaat echter verder dan alleen het uitvoeren van taken binnen en buiten uw woning – we geven u ook graag advies dat past bij uw behoeften. Zo kunnen wij u vertellen welke cv-ketel het hoogste rendement zal hebben of hoe u uw badkamer kunt verbouwen zonder dat u sanitair hoeft te verplaatsen. Met een schat aan ervaring in installatiewerk zijn we er zeker van dat we u kunnen helpen met al uw problemen en vragen.

Damaged pipe with leaking water on grey background
Sanitair

Sanitaire voorzieningen zijn essentieel in elk huis. Denk aan het vrijstaande toilet op de begane grond van uw woning of de complete badkamer. Voor het aansluiten van sanitair in huis kan de hulp van onze installateur wenselijk zijn. Wij kunnen u vooraf van advies voorzien. Wij leggen al het sanitair netjes voor u aan en voorkomen lekkages of verstoppingen rondom uw sanitair. Ook voor het onderhoud van uw sanitair kunt u op onze hulp rekenen. Zo kunnen wij uw afvoer preventief doorspoelen om verstoppingen in de afvoer van uw sanitair te voorkomen.

Slider-One
ZINKWERK EN DAKWERK

Zoekt u een dakdekker voor zinkwerk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Dyko installatietechniek produceert en monteert zinkwerk op maat. Zink is een erg geschikt materiaal voor uw dak en kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor uw dakranden, de dakgoten en voor erkers met soldeerwerk. Wij werken alleen met materialen van de hoogste kwaliteit. Hierdoor is de kwaliteit gewaarborgd en kunt u jarenlang vooruit. Het voordeel voor u? Door deze daklijst delen en onze werkwijze heeft u in de toekomst minder kans op lekkage door loslatende of scheurende soldeernaden.

dijko_team_geen-achtergrond
DIJKO STAAT VOOR JE KLAAR

TEAM VAN VAKMENSEN

DIJKO Installatietechniek is een bijzonder bedrijf met een unieke werkwijze. Dankzij onze verticale integratie beheren en begeleiden wij het hele bouwproces zelf en dat ziet u terug in onze duizenden realisaties. Een fijne combinatie van kennis, zekerheid en service waar u als klant de vruchten van plukt!

1000+ Tevreden klanten
(4.7)
4.5/5
HOE KAN DIJKO U HELPEN?

Afspraak maken met DIJKO

Bel ons

058-2287713

WhatsApp Image 2023-11-05 at 2.09.23 PM (2)
KIES VOOR DIJKO

WAAROM KIEST U VOOR DIJKO INSTALLATIETECHNIEK?

Ervaren en vakkundig
Flexibel en meedenkend
Oplossingsgericht en actief
Vaillaint Dealer Leeuwarden
INSTALLATIEBEDRIJF LEEUWARDEN

KIES OOK VOOR HUIZUMER DEGELIJKHEID EN NEEM CONTACT MET ONS OP! 058 - 288 7713

DIJKO INSTALLATIETECHNIEK LEEUWARDEN

"WELKE SPECIFIEKE TOEPASSING UW GEBOUW OOK KRIJGT, WIJ KUNNEN DOOR ONZE TOTAALAANPAK DE VOLLEDIGE TECHNISCHE INSTALLATIE VOOR ONZE REKENING NEMEN"

0 k+
Tevreden klanten
0 +
Team DIJKO medewerkers
0 +
Samen-werkingen
0 +
Jaren van vakmanschap
KLANTEN EN SAMENWERKINGEN

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

5/5

Deze man is een held! Fantastische persoonlijkheid, behulpzaam en denkt goed mee! Simpel of ingewikkeld, ons huis heeft hij prima voorzien van het nodige installatiewerk! Ik beveel hem bij iedereen aan!

Gerben Brouwer
Particuliere klant via Facebook
5/5

De installatie specialist van het Noorden!

Voor mij geen ander.
Er wordt met de klant meegedacht, zowel in uitvoering als in de prijs.

Ga zo door!

Joey
Particuliere klant via Google
Nieuws
Keurmerk warmtepompen in de maak

Team Duurzaam Installeren (TDI500), het samenwerkingsverband tussen tien grote installateurs, heeft Kiwa gevraagd

ONZE BLOG

Een greep uit onze projecten

INSTALLATIEBEDRIJF LEEUWARDEN

DIJKO INSTALLATIETECHNIEK LEEUWARDEN STAAT OOK VOOR U KLAAR 058 - 288 7713