DIJKO INSTALLATIETECHNIEK LEEUWARDEN

DIJKO STAAT OOK VOOR U ALS PARTICULIER KLAAR

Specialistisch- en allround installateur Leeuwarden. Storingen en onderhoud aan uw CV-ketel. Waarmee kunnen wij u verder helpen?
DIJKO INSTALLATIEBEDRIJF LEEUWARDEN

DIRECT EEN ALLROUND LOODGIETER / INSTALLATEUR IN LEEUWARDEN NODIG?

Welk klus u ook heeft, bij Dijko Installatietechniek zit u goed. Wij lossen diverse problemen op en doen vakkundig onderhoud aan uw cv. Door onze jarenlange ervaring kunt u altijd rekenen op een betrouwbare en vakkundige service. Wij gebruiken alleen maar de beste uitrusting en technieken, waardoor wij uw problemen snel aanpakken.

CV INSTALLATIES

Is bij u thuis de tijd aangebroken dat de CV ketel vervangen moet worden voor een zuiniger model? Schakel dan Dijko Installatietechniek in om de CV installatie voor u uit te voeren. CV ketels moeten zorgvuldig geplaatst worden om de veiligheid in huis te kunnen garanderen.

U kunt alle installaties veilig aan ons overlaten. Cv-ketels moeten vanaf 1 april 2023 onder certificerende installateurs in bedrijf gesteld en gemonteerd op een veilige manier door middel van checklisten, hierdoor heeft u gegarandeerd een veilige omgeving.

JAAR
0 +
ERVARING
VAKWERK IS EEN VAK APART!

ONZE DIENSTEN

Installatiewerkzaamheden

Bij ons bedrijf verwijst installatiewerk naar elke klus die onze installateur voor u kunnen doen. Denk hierbij aan het plaatsen van een nieuwe cv-ketel, het leggen van nieuwe leidingen en het oplossen van diverse problemen in uw woning. Installatiewerk gaat echter verder dan alleen het uitvoeren van taken binnen en buiten uw woning – we geven u ook graag advies dat past bij uw behoeften. Zo kunnen wij u vertellen welke cv-ketel het hoogste rendement zal hebben of hoe u uw badkamer kunt verbouwen zonder dat u sanitair hoeft te verplaatsen. Met een schat aan ervaring in installatiewerk zijn we er zeker van dat we u kunnen helpen met al uw problemen en vragen.

Sanitair

Sanitaire voorzieningen zijn essentieel in elk huis. Denk aan het vrijstaande toilet op de begane grond van uw woning of de complete badkamer. Voor het aansluiten van sanitair in huis kan de hulp van onze installateur wenselijk zijn. Wij kunnen u vooraf van advies voorzien. Wij leggen al het sanitair netjes voor u aan en voorkomen lekkages of verstoppingen rondom uw sanitair. Ook voor het onderhoud van uw sanitair kunt u op onze hulp rekenen. Zo kunnen wij uw afvoer preventief doorspoelen om verstoppingen in de afvoer van uw sanitair te voorkomen.

ZINKWERK EN DAKWERK

Zoekt u een dakdekker voor zinkwerk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Dyko installatietechniek produceert en monteert zinkwerk op maat. Zink is een erg geschikt materiaal voor uw dak en kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor uw dakranden, de dakgoten en voor erkers met soldeerwerk. Wij werken alleen met materialen van de hoogste kwaliteit. Hierdoor is de kwaliteit gewaarborgd en kunt u jarenlang vooruit. Het voordeel voor u? Door deze daklijst delen en onze werkwijze heeft u in de toekomst minder kans op lekkage door loslatende of scheurende soldeernaden.

DIJKO STAAT VOOR JE KLAAR

TEAM VAN VAKMENSEN

DIJKO Installatietechniek is een bijzonder bedrijf met een unieke werkwijze. Dankzij onze verticale integratie beheren en begeleiden wij het hele bouwproces zelf en dat ziet u terug in onze duizenden realisaties. Een fijne combinatie van kennis, zekerheid en service waar u als klant de vruchten van plukt!

1000+ Tevreden klanten
HOE KAN DIJKO U HELPEN?

Afspraak maken met DIJKO

Neem gerust contact met ons op. Wij waarderen uw feedback en vragen en zijn er om u op alle mogelijke manieren te helpen.

Bel ons

058-2287713

KIES VOOR DIJKO

WAAROM KIEST U VOOR DIJKO INSTALLATIETECHNIEK?

Flexibel en meedenkend

Oplossingsgericht en actief

Vaillaint Dealer Leeuwarden

Ervaren en vakkundig

INSTALLATIEBEDRIJF LEEUWARDEN

KIES OOK VOOR HUIZUMER DEGELIJKHEID EN NEEM CONTACT MET ONS OP! 058 - 288 7713

"WELKE SPECIFIEKE TOEPASSING UW GEBOUW OOK KRIJGT, WIJ KUNNEN DOOR ONZE TOTAALAANPAK DE VOLLEDIGE TECHNISCHE INSTALLATIE VOOR ONZE REKENING NEMEN"

Tevreden klanten
1 K+
Team DIJKO medewerkers
1 +
Samen-werkingen
1 +
Jaren van vakmanschap
0 +
KLANTEN EN SAMENWERKINGEN

Een greep uit onze projecten

Deze man is een held! Fantastische persoonlijkheid, behulpzaam en denkt goed mee! Simpel of ingewikkeld, ons huis heeft hij prima voorzien van het nodige installatiewerk! Ik beveel hem bij iedereen aan!

Gerben Brouwer Particuliere klant via Facebook

De installatie specialist van het Noorden! Voor mij geen ander. Er wordt met de klant meegedacht, zowel in uitvoering als in de prijs. Ga zo door!

Joey Particuliere klant via Facebook
ONZE BLOG

Een greep uit onze projecten

Projecten
admin

Energiehub050

Utiliteitsondersteuning bij Energiehub050 Peter en Martin jr. van DIJKO Installatie hebben utiliteitsondersteuning verleend bij Energiehub050. Dit project richtte zich op het optimaliseren van de technische

Read More »
INSTALLATIEBEDRIJF LEEUWARDEN

DIJKO INSTALLATIETECHNIEK LEEUWARDEN STAAT OOK VOOR U KLAAR 058 - 288 7713