Antonius Ziekenhuis: samen bouwen aan de toekomst van de zorg

Bij Dijko Installatietechniek zijn we verheugd om bij te dragen aan het belangrijke nieuwbouwproject van het operatiekamercomplex en de centrale sterilisatieafdeling bij het Antonius Ziekenhuis in Sneek. Samen met SPIE, Medexs en de technici van Antonius, hebben we onlangs gevierd dat het hoogste punt van de nieuwbouw is bereikt. Dit markeert een belangrijke stap in de voortgang van het project, waarvan de eerste fase naar verwachting medio 2023 zal worden afgerond.

Het team van Dijko, in samenwerking met de divisie Building Solutions van SPIE, blijft zich inzetten voor de voltooiing van dit nieuwe OK-complex. Het gebouw wordt momenteel wind- en waterdicht gemaakt, waarna we ons zullen richten op de afbouw van de binnenkant van de constructie.

Het nieuwe complex speelt een cruciale rol in de voortdurende inzet van Antonius voor het verduurzamen van de zorg, met een sterke focus op patiëntgerichtheid, innovatie en het creëren van een optimale werkomgeving. Dit project sluit nauw aan bij de missie van Dijko om bij te dragen aan toegankelijke en toekomstbestendige zorg voor de inwoners van de regio.

Frans Janssen van SPIE zei het treffend: “Samenwerken als partners is kenmerkend voor dit project.” Bij Dijko zijn we trots om deel uit te maken van deze samenwerking, waarbij we complexe uitdagingen aangaan met een integrale aanpak en hoogwaardige technologie.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest