OVER DIJKO INSTALLATIE

DIJKO ontzorgt en ondersteunt de utiliteitsbouw met maatwerk

Wij staan ook voor u klaar!

DIJKO installatietechniek is een allround bouwbedrijf in Leeuwarden. Wij zijn de perfecte partij voor bedrijven die op zoek zijn naar een professionele aannemer.

Adres: Orionweg 45M
8938 AG Leeuwarden
info@installatiebedrijfleeuwarden.nl
Tel: 058-288771
KVK: 01132040

DIJKO STAAT VOOR JE KLAAR

Wie zijn wij?

Dijko Installatietechniek is een bijzonder bedrijf met een unieke werkwijze. Dankzij onze verticale integratie beheren en begeleiden wij het hele bouwproces zelf en dat ziet u terug in onze duizenden realisaties. Een fijne combinatie van kennis, zekerheid en service waar u als klant de vruchten van plukt!

Welke specifieke toepassing uw gebouw ook krijgt, Dijko Installatietechniek kan door haar totaalaanpak de volledige technische installatie voor haar rekening nemen.

Kantooromgeving, productielocatie, parkeergarage, overheidsgebouw? Dijko Installatietechniek zorgt voor een geïntegreerde oplossing waarbij alle denkbare elektrotechnische en klimaat installaties in een logisch totaalplan worden ondergebracht. Dat zorgt voor meer efficiency, comfort en kostenvoordelen bij de uitvoering. U doet immers zaken met één ervaren installateur voor uw complete techniek!

DIJKO INSTALLATIE IS DE TROTSE SPONSOR VAN SKUTSJE IT DOARP HUZUM 💪🏻 EN HEEFT 3 JAAR BIJGETEKEND.

"Welke specifieke toepassing uw gebouw ook krijgt, wij kunnen door onze totaalaanpak de volledige technische installatie voor onze rekening nemen"

Waar zitten wij?

REVIEWS

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

Joey Klant utiliteitsbouw

De installatie specialist van het Noorden! Voor mij geen ander. Er wordt met de klant meegedacht, zowel in uitvoering als in de prijs. Ga zo door!