PARTICULIER

DIJKO STAAT VOOR U KLAAR

Particuliere INSTALLATIEwerkzaamheden

Specialistisch installateur voor o.a. rioleringswerken, gas-en waterleidingen en cv installaties.

Afspraak = afspraak

ALTIJD EEN SNELLE OPLOSSING VOOR UW PROBLEEM

Wij begrijpen hoe vervelend het is als u dagen op een installateur moet wachten, daarom maken wij zo snel mogelijk een afspraak. Hiermee hoeft u nooit lang te wachten. Heeft u direct hulp nodig en zoekt u een snelle en betrouwbare installateur met verstand van zijn vak? Bel Dijko Installatietechniek, dan staan wij klaar!

DIREcT EEN ALLROUND loodgieter / INSTALLATEUR IN LEEUWARDEN NODIG? 

Welk klus u ook heeft, bij Dijko Installatietechniek zit u goed. Wij lossen diverse problemen op, zoals een verstopte riolering of onderhoud aan uw cv. Door onze jarenlange ervaring kunt u altijd rekenen op een betrouwbare en vakkundige service. Wij gebruiken alleen maar de beste uitrusting en technieken, waardoor wij uw problemen snel aanpakken.

CV INSTALLATIES 

Is bij u thuis de tijd aangebroken dat de CV ketel vervangen moet worden voor een zuiniger model? Schakel dan Dijko Installatietechniek in om de CV installatie voor u uit te voeren. CV ketels moeten zorgvuldig geplaatst worden om de veiligheid in huis te kunnen garanderen.  

U kunt alle installaties veilig aan ons overlaten. Boilers, gasfornuizen, vaatwassers en wasmachines kunnen wij ook voor u installeren.

Radiator, room interior, wood floor, gray painted wall, Central heating installation, warm home. 3d illustration

VAILLANT DEALER LEEUWARDEN

VAKWERK IS EEN VAK APART!

ONZE DIENSTEN

Installatiewerkzaamheden

Bij ons bedrijf verwijst installatiewerk naar elke klus die onze installateur voor u kunnen doen. Denk hierbij aan het plaatsen van een nieuwe cv-ketel, het leggen van nieuwe leidingen en het oplossen van diverse problemen in uw woning. Installatiewerk gaat echter verder dan alleen het uitvoeren van taken binnen en buiten uw woning - we geven u ook graag advies dat past bij uw behoeften. Zo kunnen wij u vertellen welke cv-ketel het hoogste rendement zal hebben of hoe u uw badkamer kunt verbouwen zonder dat u sanitair hoeft te verplaatsen. Met een schat aan ervaring in installatiewerk zijn we er zeker van dat we u kunnen helpen met al uw problemen en vragen.

Sanitair

Sanitaire voorzieningen zijn essentieel in elk huis. Denk aan het vrijstaande toilet op de begane grond van uw woning of de complete badkamer. Voor het aansluiten van sanitair in huis kan de hulp van onze installateur wenselijk zijn. Wij kunnen u vooraf van advies voorzien. Wij leggen al het sanitair netjes voor u aan en voorkomen lekkages of verstoppingen rondom uw sanitair. Ook voor het onderhoud van uw sanitair kunt u op onze hulp rekenen. Zo kunnen wij uw afvoer preventief doorspoelen om verstoppingen in de afvoer van uw sanitair te voorkomen.

ZINKWERK EN DAKWERK

Zoekt u een dakdekker voor zinkwerk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Dyko installatietechniek produceert en monteert zinkwerk op maat. Zink is een erg geschikt materiaal voor uw dak en kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor uw dakranden, de dakgoten en voor erkers met soldeerwerk. Wij werken alleen met materialen van de hoogste kwaliteit. Hierdoor is de kwaliteit gewaarborgd en kunt u jarenlang vooruit. Het voordeel voor u? Door deze daklijst delen en onze werkwijze heeft u in de toekomst minder kans op lekkage door loslatende of scheurende soldeernaden.

WAAROM KIEST U VOOR DIJKO INSTALLATIETECHNIEK?

Wij staan OOK voor u klaar!

Installatiebedrijf nodig? Bel 058-2887713